ДТП з Трухіним: Монастирський запевняє, що йому не дзвонять «порєшать»

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що народний депутат Олександр Трухін (фракція «Слуга народу») не звертався до нього по допомогу після ДТП у серпні 2021 року.

«Чи телефонував він мені з місця події? Я можу сказати, і тут присутні мої колишні колеги, народні депутати, які можуть підтвердити, що я надзвичайно негативно ставлюсь до будь-яких питань «порєшать». Тому мені з таких питань ніхто дзвонити не може», — заявив міністр.

Він додав, що якби Трухін звернувся до нього з таким проханням, то отримав би відмову.

«Якби він мені дзвонив, то був би «посланий» тієї самої миті. Я вважаю, що будь-яка особа, зокрема нардеп, про якого ви говорите, має нести відповідальність за все, що вона зробила», — наголосив Монастирський.

Журналісти видання «Українська правда» 1 лютого оприлюднили відео з камер поліцейських, котрі оформляли ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна (фракція «Слуга народу»), де зафіксовано факт пропонування правоохоронцям хабара в $150 тис. за можливість залишити місце ДТП. На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами «давай я тихенько в ліс піду», а потім обіцяє «поговорити» з главою МВС Денисом Монастирським.

ДТП за участю Трухіна сталася на Бориспільській трасі 23 серпня 2021 року, постраждали шестеро людей, зокрема двоє дітей. 31 серпня Нацполіція повідомила, що справу розслідуватиме Державне бюро розслідувань.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *