Секс скандал в КНУ: Ректора звинуватили у сексуальних зв’язках із студентками та підлеглими

Ректора КНУ імені Т. Шевченка Володимира Бугрова звинуватили у сексуальних зв’язках із студентками. У Мережі анонімно опублікували архів зі скриншотами його листування із студентками вишу.

Сам же Бугров у Facebook заявив, що «у неймовірно складні для нашої держави часи, коли інформаційний та психологічний тиск на українців зашкалює, коли важливі громадські інститути зазнають гібридних атак з метою дезорганізації та ослаблення, ці «меметичні примари», симулякри, дістають із шафи і направляють на нові операції».

«…Деякі використовують для брудної інформаційної атаки на нашу alma mater. За відбиття численних спроб рейдерського захоплення університетського майна, зокрема – землі, за послідовний курс нової команди ректорату на (незручні для когось) зміни у ключових сферах діяльності університету я і мої колеги піддаються спробам зламування акаунтів, електронних пошт – з метою подальшої фальсифікації повідомлень листування. Так і народжуються «снігирі», за допомогою яких, на превеликий жаль, атакують людей навколо мене», – стверджує Бугров.

У центрі скандалу також опинився директор бібліотеки Максимовича. Згідно з опублікованим листуванням, Олег Сербін зізнавався у «любові» неповнолітній 16-річній студентці.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *