Кортеж Ярославського збив на смерть людину: Жертву ДТП переїхали двічі, — ЗМІ

Вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли  автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського, повідомляє Українська правда з посиланням на джерела в правоохоронних органах, речника поліції Харківщини Олену Баранник та поліцію Харківської області 

«Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018», — повідомило джерело видання в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, такі номери має передня машина кортежу Ярославського. Джерело також зазначило, що Ярославський часто сам водить авто.

Співрозмовники видання також додали, що пізніше до поліції подзвонив чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового, і що прийде до райвідділу дати свідчення.

Станом на 10 ранку цей чоловік до поліції ще не приходив. Згодом ще один співрозмовник повідомив, що водія станом на 12:00 вже допитують правоохоронці.

За даними джерел, є свідки, які бачили, як увечері кортеж Ярославського виїжджав з Харкова (Ярославський працює у Харкові і мешкає у Мартовому – ред.).

У поліції Харківської області не змогли підтвердити чи спростувати інформацію про смертельне ДТП поблизу Мартового. Речник поліції Харківщини Олена Баранник пообіцяла з’ясувати, чи мала місце смертельна аварія біля Мартового пізно ввечері 9 лютого або вночі 10 лютого і надати цю інформацію пізніше.

Разом з тим на сайті поліції згодом з’явилося повідомлення про те, що на автошляху «Київ – Харків – Довжанський» виявили тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями і що правоохоронці встановлюють особу та обставини загибелі пішохода. 

«Попередньо встановлено, що 9 лютого близько 22:55 невстановлений автомобіль, який рухався зі сторони міста Чугуїва в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода – чоловіка на вигляд 30-40 років. Тіло померлого направлено до моргу. Його особа, а також особа зловмисника наразі встановлюються», — йдеться в повідомленні. 

Згодом, співрозмовники видання у правоохоронних органах заявили, що жертву ДТП за участю кортежа бізнесмена Олександра Ярославського переїхали двічі.

Співрозмовник повідомив, що за попередніми даними, на загиблого наїхали двічі: і перша, і друга машина з кортежу.

Інше джерело зазначає, що відеокамери на трасі «Київ-Харків-Довжанський» зафіксували проїзд двох авто «Mercedes Benz 63 AMG» із подібними номерами — «АХ0018ХО» та «АХ0018МС» — до та після ДТП.

Крім цього співрозмовник видання стверджує, що Ярославський був на місці події. Водночас, чи перебував він за кермом — покажуть експертизи, призначені правоохоронцями.

За даними двох джерел видання, чоловік який вранці здався поліції, насправді в час скоєння ДТП був зовсім в іншому місці.

Крім цього, журналіст УП Михайло Ткач вказує, що його співрозмовник ввечері 9 лютого спілкувався з Ярославським телефоном за декілька годин до ДТП і той був у нетверезому стані.

За фактом ДТП розслідують кримінальне провадження  за двома статтями – «Порушення правил безпеки дорожнього руху» та «Залишення в небезпеці», оскільки ніхто з учасників пригоди не намагався надати допомогу жертві.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *