Смертельне ДТП з кортежем Ярославського: У бізнесмена пройшли обшуки

У Харкові провели низку обшуків у справі про смертельну ДТП з автомобілем із кортежу бізнесмена Олександра Ярославського, — повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Також обшуки провели і в чоловіка, який назвався водієм авто ДТП і прийшов з повинною.

«Під час досудового розслідування проводяться санкціоновані судом обшуки в готелі та за місцем проживання харківського бізнесмена та адресою проживання особи, яка звернулася до поліції з інформацією про свою причетність до зазначеної ДТП», — йдеться у повідомленні.

Метою обшуку називається вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля Мерседес та причетності інших осіб до ДТП.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за двома статтями КК.

10 лютого повідомили, що авто з кортежу Ярославського на смерть збило чоловіка під Харковом. Сам Ярославський прокоментував ДТП, заявивши, що спав і нічого не знає. Пізніше стало відомо, що водій з Ярославського кортежу з’явився в поліцію.

Пізніше голова МВС Денис Монастирський звільнив голову поліції Харківської області Станіслава Перліна, який підозрюється у спробі сфальшувати обставини ДТП з кортежем Ярославського. Генпрокурор Ірина Венедіктова взяла під особистий контроль розслідування ДТП.

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що народний депутат Олександр Трухін (фракція «Слуга народу») не звертався до нього по допомогу після ДТП у серпні 2021 року.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *