Засідання РНБО: Впроваджено санкції проти телеканалу «НАШ»

Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про впровадження санкцій проти телеканалів «НАШ» і «Максі-ТВ» терміном на п’ять років, — повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Впроваджено санкції проти компанії «Наша Прага» («Максі-ТВ» – ред), проти компанії «НАШ 24», «НАШ 365» (телеканал «НАШ» – ред) і компанії, яка безпосередньо є, наскільки ми поінформовані, власником усіх цих компаній, яка розташовується на Кіпрі в м. Лімасолі… Компанія, яка розташовується на Кіпрі, так само потрапила під наші обмежувальні санкції терміном на п’ять років», — розповів Данілов на пресконференції за підсумками засідання РНБО в Харкові.

Крім того, на термін п’ять років упроваджено санкції проти російського товариства з обмеженою відповідальністю «Витрина ТВ», що ретранслює телеканали, які перебувають під санкціями.

«Щодо санкцій, ТОВ «Витрина ТВ», зареєстроване в м. Москві… Це компанія, яка постачає послуги для просування компаній, які перебувають під санкціями на території нашої країни, – вона надає послуги з ретрансляції російських телеканалів, що заблоковані на території нашої країни. Санкції видано на термін п’ять років», — розповів Данілов.

На сайті Національної ради з телебачення і радіомовлення зазначено, що ТОВ «Наша Прага» є телемовником із зареєстрованим логотипом «Максі-ТВ» у форматі «Культурно-розважальний. Фільмопоказ». ТОВ «НАШ 365» є телемовником із зареєстрованим логотипом «НАШ» у форматі «інформаційно-аналітичний».

Нагадаємо, РНБО проводила виїзне засідання в Харкові.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *