Зеленський виступив з черговим зверненням. ЗСУ — Ви все, що захищає нашу державу!

Президент України Володимир Зеленський звернувся до президента Росії Володимира Путіна щодо переговорів. Про це він сказав у черговому відеозверненні у п’ятницю, 25 лютого.

«Вторгнення Росії в Україну — це не просто вторгнення, це початок війни проти Європи», — сказав він.

«Другий день наші міста зазнають ракетно-бомбових ударів, авіанальотів, танкових колон — Європа вже це бачила під час Другої Світової війни і про що говорила «Ніколи. Знову!», але це знову є. Ми не цілком розуміємо, що ви збираєтеся з цим робити і як маєте намір себе захищати, коли так повільно допомагаєте Україні», — зазначив президент.

«Ви ввели санкції проти банків, але російська армія продовжує атакувати. Ще можна зупинити агресію. Треба діяти негайно. Люди, виходьте на площі міст і вимагайте закінчення війни», — закликає Зеленський.

Він вважає, що Європа має достатньо сил, щоби зупинити агресію.

«Анулювання віз для росіян, відключення від Swift, повна ізоляція Росії, відкликання послів, нафтове ембарго, закриття неба. Сьогодні все це має бути на столі, оскільки йдеться про загрозу всій Європі», — заявив Зеленський.

Також він закликав Путіна сісти за стіл переговорів, аби припинити загибель людей.

Крім того, він закликав добровольців з усього світу їхати до України та захищати Європу.

«Кожен європеєць може прийти до посольства України і вимагати дати більше допомоги, грошима та зброєю. Якщо ви в Європі маєте бойовий досвід, ви можете приїжджати до нас та разом з нами захищати Європу», — сказав президент.

Зеленський також звернувся до Збройних Сил України.

«А тепер я хочу звернутися до Збройних Сил України. Стійте міцно. Ви все, що маємо. Ви все, що захищає нашу державу. Слава Україні!», — заявив президент.

Нагадаємо, Рада нацбезпеки і оборони України після російської атаки оголосила воєнний стан.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *