Переговори України та РФ: Сторони їдуть для консультацій

Україна та РФ під час переговорів намітили певні рішення, заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

«Українська та російська делегації провели сьогодні перший раунд переговорів, основною ціллю яких було обговорення питань припинення вогню на території України та бойових дій. Сторони визначили низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення», — сказав він.

«Заради того, щоб ці рішення отримали якісь можливості імплементації, логістичні рішення, сторони їдуть для консультацій до своїх столиць. Сторони обговорили можливість найближчим часом проведення другого раунду переговорів, на яких ці теми отримають уже конкретну практику розвитку», — сказав він журналістам після завершення переговорів.

За заявою помічника президента РФ Володимира Мединського, наступна зустріч «відбудеться найближчими днями на польсько-білоруському кордоні, є відповідна домовленість».

Нагадаємо, переговори з Росією можуть відбутися у будь-якій країні, з території якої не летять ракети, сказав у відеозверненні в неділю вранці президент України Володимир Зеленський.

About The Author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *