Чиновника Укроборонпрому усунули з посади

Директора дивізіону високоточної зброї та боєприпасів Укроборонпрому Андрія Артюшенка тимчасово усунуто з посади. Про це заявив гендиректор державного концерну Укроборонпром Юрій Гусєв.

«У рамках проведення службової перевірки мною прийнято рішення про усунення на місяць А.Артюшенка від виконання обов’язків начальника управління високоточної зброї та боєприпасів. Координація підприємств управління тимчасово покладається на першого заступника генерального директора ДК Укроборонпром І.Фоменка, який від початку запровадження воєнного стану проїхав Україною тисячі кілометрів для допомоги всім керівникам наших підприємств», — зазначив Гусєв.

За його словами, 20 березня СБУ взяла пояснення у в.о.директора ДП Спецоборонмаш Дениса Сердюка, призначеного на посаду 1 березня, і зараз відомство продовжує всі необхідні слідчі дії та заходи.

«Я впевнений у власному кадровому рішенні і бажаю Денису Сердюку виправдати покладену на нього відповідальність», — написав Гусєв.

Він закликав утриматися від публікацій будь-якої інформації, «яка може завадити нашому ОПК швидко постачати українських захисників озброєнням».

About The Author

1 thought on “Чиновника Укроборонпрому усунули з посади

  1. Прославленный писатель Лев Толстой доказывал: » Люди, которые признают войну не только неизбежной, но и полезной и потому желательной, — эти люди страшны, ужасны своей нравственной извращенностью.» А Вы лично согласны с таким прославленным писателем ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *