Суркіси на початку війни вивезли з України понад $17 млн, — ЗМІ

Підприємці Ігор і Григорій Суркіси на початку війни з Росією вивезли в Угорщин 17,6 млн доларів готівкою. Вони виїхали двома автомобілями преміум-класу. Про це стало відомо УП.

Зокрема, Суркіси виїхали в Угорщину через прикордонний пункт Вилок, розташований у Берегівському районі Закарпатської області, 26 лютого між 22:40 і 23:00.

Журналісти з посиланням на джерело у Держприкордонсужбі України стверджують, що Суркіси поїхали без декларування готівки на митниці. А на угорському митному пункті оформили у себе готівкою 17,6 млн доларів.

Молодший брат Ігор Суркіс поїхав у броньованому авто Maybach S650 з Ольгою Романовою (громадянкою РФ), В’ячеславом Суркісом і Яніною Суркіс.

Народний депутат Григорій Суркіс виїхав автомобілем Mercedez-Benz ML-500. Його пасажирами були Микита Кулешов (2002 року народження), Зоя Кострикіна (1961 року народження), Олексій Борисов (1993 року народження) і Дана Шевчук (1996 року народження).

Зазначається, що перетин кордону Суркісів реєстрував той самий наряд прикордонників, який також оформлював перетин кордону колишньої дружини нардепа від Народного фронту Ігоря Котвіцького Анастасії Котвіцької. Вона на території угорського митного посту задекларувала 28,8 млн доларів і 1,3 млн євро.

About The Author

1 thought on “Суркіси на початку війни вивезли з України понад $17 млн, — ЗМІ

  1. Досточтимый писатель Лев Николаевич Толстой цитировал: » Люди, которые признают войну не только неизбежной, но и полезной и потому желательной, — эти люди страшны, ужасны своей нравственной извращенностью.» А Вы согласны с упомянутым всемирно известным писателем ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *