Правоохоронці передали державі 2,5 млн гривень, вилучених у депутата-колаборанта

В управління АРМА передано понад 2,5 млн гривень, вилучених у межах досудового розслідування за фактом колабораційної діяльності депутата Одеської міськради від політичної партії «Опозиційна платформа за життя», повідомляє Офіс Генерального прокурора.

«За даними слідства, депутати Одеської міської ради від наразі забороненої політичної партії проводять на території міста та області заходи щодо залучення громадян для ведення проросійської агітації, виправдовування та визнання правомірною військової агресії РФ проти України, а також подальшого можливого проголошення так званої «Одеської народної республіки», — зазначили в прокуратурі.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання одного із фігурантів провадження, вилучено грошові кошти на загальну суму понад 2,5 млн гривень. Ці кошти арештовано та передано в управління АРМА (Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів).

About The Author

1 thought on “Правоохоронці передали державі 2,5 млн гривень, вилучених у депутата-колаборанта

  1. Все расписано достаточно подробно. Стоит также отметить оперативность выплат и самую лучшую турнирную систему. Чтобы иметь возможность пользоваться всем функционалом Vavada Casino, нужно пройти регистрацию посетив сайт вавады . Кстати, этот процесс максимально упрощен. Чтобы создать аккаунт Вам нужно всего лишь указать номер телефона или почту, придумать пароль и выбрать валюту счета.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *